Go back

Noot van Rob!

2021/01/18 21:29 (GMT)

Noot van Rob!13 januari 2021 door Nationaal Incasso Bureau

Goedendag allemaal,Allereerst wil ik u de allerbeste wensen overbrengen voor het jaar 2021, hopelijk wordt dit een jaar waarin we weer wat mogen gaan doen!Ten tweede hoop ik dat we elkaar straks weer mogen knuffelen en dat we weer met de hele familie rondom de eettafel zitten en de gourmetpannetjes weer pruttelen. De eerste week van 2021 is in ieder geval goed gestart.

Bijna de hele wereld is begonnen met het vaccineren van hun bevolking in de hoop de Covid 19 pandemie tot staan te brengen.Daarna hoop ik snel mijn oude leventje op te kunnen pakken, want daar snak ik toch naar!Maar dit zal ook betekenen dat de regelingen die de regering in het leven heeft geroepen voor het ondersteunen van de bedrijven gaan stoppen. 

Op dat moment zullen de bedrijven ook moeten gaan beginnen met het terug betalen van de belastingen.Waarschijnlijk zullen uw klanten daar straks ook problemen mee gaan krijgen, de inkomsten van een bedrijf zijn toch gericht op het voldoen van de facturen, huur, lonen en belastingen van dat moment en vaak niet genoeg om naast investeringen ook extra aflossingen te doen.

Mochten uw klanten daar nu tegenaan lopen, waardoor uw facturen niet of te laat worden betaald, waardoor uw cashflow daalt en u zelf in de betaalproblemen komt, neem dan gerust contact met mij op.Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden om uw facturen wel betaald te krijgen, misschien in wat meer termijnen dan gebruikelijk, maar wel altijd met de onderliggende gedachte dat “uw klant, uw klant”  moet blijven! 

Want die heeft het waarschijnlijk net als u al moeilijk genoeg!Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en laten we samen van 2021 een jaar maken waarin de onderlinge afstand terug gaat van 1,5 meter naar gewoon weer knuffelen en een gezonde economie!

Vragen?

Mail naar r.schulte@nibgroup.nl

Of bel: 088-12 22 251

Chat
Feedback
LinkedInLinkedIn